Deca i mladi

Deca i mladi

Na stranici Deca i mladi nalaze se korisni tekstovi i informacije o bezbednom i podsticajnom Internet okruženju koji su prvenstveno namenjeni deci i mladima. Na ovoj stranici možete pronaći razne tekstove koji opisuju bezbedan način korišćenja interneta i digitalnih tehnologija. Ukazaćemo na sve njihove prednosti i ono što ih čini zanimljivim. Naravno, biće reči i o potencijalnim opasnostima i kako zaštititi sebe u virtuelnom svetu.

Sva naša znanja biće stavljena u funkciju pomoći našim najmlađima. Želimo da se upoznaju sa svim čarima interneta i digitalnih tehnologija, da ih naučimo kako da uživaju u igricama, pronalaze nove informacije, ali na takav način da prihvate pravila bezbednog korišćenja i poštovanja vrednosti koje važe i u svakodnevnom životu.

Takođe, želimo da pomognemo i njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima kao i svima koji su nešto stariji i koji možda o internetu i digitalnim tehnologijama znaju manje i od dece.

Šaljite nam sve vaše predloge, primedbe, ideje i potrebe. Želja nam je da ovu našu stranicu učinimo što kvalitetnijom i zanimljivijom.